Apostel Bert Wiegman verzoekt patriarch Kirill met klem terug te komen op gewraakte uitspraken over lhbti'ers

Alles wat rond het thema van dit Forum extra aandacht verdient
Plaats reactie
Gebruikersavatar
zefyr
Berichten: 661
Lid geworden op: di 03 dec 2013, 16:30

Apostel Bert Wiegman verzoekt patriarch Kirill met klem terug te komen op gewraakte uitspraken over lhbti'ers

Bericht door zefyr »

@allen,

Zondag 6 maart jongstleden sprak patriarch Kirill (Russisch-Orthodoxe Kerk) zich uit over de 'speciale militaire operatie' (semantische 'acrobatiek' voor invasie of oorlog) van de Russische Federatie in Oekraïne. Hij legitimeerde dit vanwege (de sympathie voor en tolerantie jegens) lhbti'ers aldaar en (de gay prides) in het decadente vrije Westen.

https://www.rd.nl/artikel/966465-stemme ... van-kerken

Apostel Bert Wiegman (Apostolisch Genootschap) sprak zich recentelijk uit over de gewraakte uitspraken van patriarch Kirill. Met klem verzoekt hij deze patriarch, die aan de leiband van Poetin loopt, op z'n woorden terug te komen.

https://www.apgen.nl/over-ons/actueel/w ... ardigheid/

Deze verklaring is ook als reactie te lezen (door aan te klikken) in onderstaand artikel.

https://www.nieuwwij.nl/actueel/preek-p ... -personen/
Gebruikersavatar
zefyr
Berichten: 661
Lid geworden op: di 03 dec 2013, 16:30

Re: Apostel Bert Wiegman verzoekt patriarch Kirill met klem terug te komen op gewraakte uitspraken over lhbti'ers

Bericht door zefyr »

@allen,

Inmiddels is gebleken, dat patriarch Kirill onvermurwbaar en niet vatbaar is voor de dringende oproep, onder andere van diverse kerkleiders wereldwijd, tot vrede en beëindiging van de invasie en oorlog(terreur) in Oekraïne door Russische troepen.

https://www.rd.nl/artikel/967187-russis ... -de-wereld

Duizenden Russen, die onder de knoet van Poetin en trawanten gebukt gaan, in de Russische Federatie hebben in de afgelopen weken de moed gehad in het openbaar te demonstreren en te protesteren tegen de zogenaamde 'speciale militaire operatie' - het boek 'Oorlog en vrede' van Tolstoj heet aldaar thans 'Speciale militaire operatie en vrede' - in Oekraïne. Zeer moedig was het optreden van Marina Ovsjannikova op de Russische staatstelevisie (zie onderstaande link).

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1668578 ... -de-oorlog

Gideon van Meijeren (lid van de Tweede Kamer, Forum voor Democratie) heeft gelijk. Alleen anders dan hij zich heeft voorgesteld. Er komen tribunalen: voor Poetin en trawanten en voor Thierry Baudet en consorten die zich als vijfde colonne manifesteren. Om Cato te parafraseren: Nochtans ben ik van mening, dat deze kliek moet worden veroordeeld.
Plaats reactie

Terug naar “Nieuws en andere actuele zaken”