Hooguit weten wij wat wij kunnen weten!

Berichten die al dan niet tevens op de website verschijnen en reacties van lezers
Forumregels
Doordat de redactie een wisselende samenstelling heeft, neemt zijzelf in beginsel niet deel aan een eventuele discussie. Het is ook niet erg praktisch om na het plaatsen van redactionele stukken, waar tijd en voorbereiding mee gemoeid zijn geweest, niet de handen vrij te hebben om alvast met nieuwe onderwerpen aan de slag te kunnen gaan. Bovendien is ieders vrije tijd beperkt. Beurtelings vervullen de redactieleden op het Forum de taak van Moderator. Eventueel overleg kan het best via een privé-bericht.
Gesloten
Jabob65
Berichten: 479
Lid geworden op: wo 27 okt 2010, 19:39

Re: Hooguit weten wij wat wij kunnen weten!

Bericht door Jabob65 » vr 18 feb 2011, 16:48

Okay, dan klopt mijn verhaal toch ook? In ieder geval heb ik begrepen dat M. het niet zag zitten om Blink districtsvoorganger te maken, dit omdat hij vond dat Blink niet de vrije hand zou mogen hebben.

Redactie
Berichten: 1196
Lid geworden op: za 11 dec 2010, 18:11

Re: Hooguit weten wij wat wij kunnen weten!

Bericht door Redactie » wo 16 mar 2011, 15:27

Afbeelding Afbeelding Afbeelding


@all

In de zaak De Bruijn/Rohn heeft er een zgn. enquête plaats bij de Rechtbank Arnhem op vrijdag 25 maart 2011, vanaf 09.30 uur. Het staat belangstellenden in beginsel vrij deze speciale rechtszitting (getuigenverhoor) bij te wonen. Bezoekadres: Walburgstraat 2-4, 6811 CD Arnhem. Het betreft hier dus de privé-kwestie "Oostenrijk".

Zie verder: Redactie op "do 13 jan 2011, 14:09", alsmede Redactie op "di 25 jan 2011, 11:11".

Voor alle duidelijkheid: de Redactie zal over deze rechtszitting vooreerst geen inhoudelijke mededelingen doen, gezien het vertrouwelijke karakter van een dergelijke enquête!

Het WebTeam
Salich zijt ghy als u [de menschen] smaden, ende vervolgen, ende liegende alle quaet tegen u spreken, om mijnent wille.

Gebruikersavatar
willempower
Berichten: 462
Lid geworden op: vr 12 dec 2008, 21:25

Re: Hooguit weten wij wat wij kunnen weten!

Bericht door willempower » do 24 mar 2011, 23:21

@redactie
Van af deze kant wens ik Theoloog geen succes .das mijn privé mening .
Mijn privé heeft die ook ernstig aangetast .
Maar kan hij wel begrijpen dat er ook mensen zijn die anders denken dan hij ,of gaat die er vanuit dat de rechters ook in de navolging staan van hem .
Trouwens begreep ik dat je 24 uur per dag het goede voorbeeld moet geven als hoogste dienaar van de kerk .
Na afloop van de dienst in de rechtbank zal hij de zonden van de rechters wel vergeven weer hoop ik.
Maar een ding is zekers er staan deurwachters met blauwe kleding en geen zwarte en het avondmaal zal er ook niet zijn .
En waarschijnlijk hij niet achter het altaar op de verhoging maar de aardse rechters , zal voor hem toch anders zijn .
Geen aanvangslied als hij binnenkomt , en geen bloemen op het altaar . :cry:
Denk niet dat hij hier weg komt om te zeggen ik leg niks uit ben geen verantwoording schuldig aan anderen ,zoals hij wel doet bij de kerkelijke leden , zal de rechtbank geen genoegen mee nemen .
Dus Theoloog hier niet liegen das niet te best . :lol:
N.A.K. Nieuwe Advocaten Kerk
Mocht iemand vinden dat ik iets mis heb stuur dan even een bericht ,met verbeterde tekst .ik wil niet zoals de kerkleiding liegen in naam van Leber,dat doet Kleene wel ,als een blind paard navolgen noemen ze dat .

Redactie
Berichten: 1196
Lid geworden op: za 11 dec 2010, 18:11

Re: Hooguit weten wij wat wij kunnen weten!

Bericht door Redactie » vr 19 aug 2011, 12:09

@all

Belangrijke gebeurtenissen werpen hun schaduw vooruit, te beginnen op zondag 4 september aanstaande:
In de week van maandag 5 september namelijk zal er weer een zitting plaatshebben bij de rechtbank Utrecht. Naar verwachting zal districtsapostel Armin Brinkmann tijdens de "landelijke dienst" binnen de "kring der dienaren" hierover mededelingen doen. Niet dat je dan daarvan iets wijzer wordt, maar de schijn van openhartigheid zal in elk geval worden gewekt...

Het WebTeam
Salich zijt ghy als u [de menschen] smaden, ende vervolgen, ende liegende alle quaet tegen u spreken, om mijnent wille.

Redactie
Berichten: 1196
Lid geworden op: za 11 dec 2010, 18:11

Re: Hooguit weten wij wat wij kunnen weten!

Bericht door Redactie » vr 19 aug 2011, 13:11

Redactie schreef:(...)
Nadat er eind december 2010 veel was geschreven over de beslotenheid waarin het bestuur van de Nieuw-Apostolische Kerk in Nederland zich bezighoudt met besognes "waar anderen zich niet mee hebben te bemoeien", hield het voor ons in zoverre even op, dat wij toen grotendeels hadden opgeschreven wat wijzelf te weten waren gekomen. Dat had ook bij onszelf even tijd nodig om te bezinken want pas in september 2010 was het goed en wel tot ons doorgedrongen, dat er toch echt iets van geen kant klopt aan de leegstand van het nieuwbouwcomplex in Arnhem. "Open dag Residence Eimersstaete groot succes", zo had de kerkleiding in november 2009 zelf(s) gemeld op haar website! Nadat wijzelf in Arnhem hadden geconstateerd dat het gebouw leeg staat, hoorden wij opeens van alles over "Oostenrijk". Wat had dát er in godsnaam mee te maken? Oostenrijk?! (...) Intussen wéten wij: de koppeling die apostel Klene, opziener Kamstra, de districtsoudste Klene en de districtsevangelist Vis in hun brief "Santpoort, 21 februari 2010" aanbrachten tussen de kwesties "Oostenrijk" en "Arnhem"; dat was enkel een suggestie en in deze hele samenhang bepaald níet echt de kwestie!

Terugkomend op de gemaakte opmerking "Was dit het nu, of worden de zaken nog tot op de bodem uitgezocht?"; wij zullen het moeten doen met de aanvullende informatie die ons voorhanden komt! De Rechter buigt zich al over de kwesties "Oostenrijk" en "Arnhem". Dit gebeurt echter niet achter gesloten deuren, zoals de kerkleiding haar deuren daarentegen wél gedurig gesloten houdt! Zodoende kunnen wij u melden dat er van de zijde van het kerkbestuur nu al diverse malen bij de Rechtbank werd verzocht om uitstel en nader uitstel. Dat is op zijn zachtst gezegd hoogst bevreemdend. Door de ontwikkelingen op dit punt aandachtig te volgen, hopen wij dus later te kunnen aangeven wat daarvan de oorzaak is geweest. In elk geval willen wij in de tweede helft van deze maand vast een compacte reconstructie maken van wat er tot op heden is voorgevallen. Voor ons zal hierbij de kwestie "Oostenrijk" vooral als een privé-aangelegenheid gelden.

(...)


Uit: Bericht door Redactie op "do 13 jan 2011, 15:09"
@all

Het zal op vrijdag 9 september a.s. bij de rechtbank Utrecht in onze visie vooral handelen over de manier van besturen van apostel Peter Klene. Bij de schorsing en het latere ontslag van broeder Ronald Rohn schijnt híj namelijk aan het roer te hebben gestaan. Voor zover wij hieromtrent het beloop van de gebeurtenissen kunnen overzien, heeft districtsapostel De Bruijn ergens in 2008 (!) een belangrijk stuk van de regie die bij hem als voorzitter van "Het Bestuur" in handen lag, gedelegeerd aan apostel Peter Klene. Het moet daarna niet lang hebben geduurd of apostel Klene besloot op het vlak van de commerciële projectontwikkeling tot een ingrijpende koerswijziging. Rohn werd daarvan onwetend gehouden. Toen deze uiteindelijk onraad proefde, heeft, denken wij, Klene een "oplossing" geforceerd. Hoe dit precies in zijn werk is gegaan, zal nu wel langzaam maar zeker duidelijk worden. Sterker nog: wettig en overtuigend bewezen!

Het uur der waarheid komt dus voelbaar naderbij. Uiteraard zal districtsapostel Armin Brinkmann ditmaal NIET schitteren door afwezigheid. Alleen: hoewel hij zich op 15 mei jl. geriefelijk liet benoemen tot de nieuwe voorzitter van "Het Bestuur" waarin hij -tezamen met apostel Peter Klene en opziener Kamstra- zich nu zal hebben te verantwoorden voor financiële verliezen die inmiddels in de miljoenen euro's zijn gaan lopen, zal hijzelf daarover geen zinnig woord ter zitting kunnen uitbrengen. Blijven over: apostel Peter Klene en opziener Kamstra (met intussen mijlenver op de achtergrond: de door stamapostel Leber op voorhand snel vrijgesproken en gelauwerde districtsapostel in ruste De Bruijn). Wat zullen apostel Peter Klene en opziener Kamstra ons nu bij de rechtbank Utrecht via een sterrenteam aan advocaten te melden hebben? Hoe zat op 8 juni 2009 exact (!) de vork in de steel? Wat is er díe dag gebeurd en wát (nog) niet?!

Het WebTeam
Salich zijt ghy als u [de menschen] smaden, ende vervolgen, ende liegende alle quaet tegen u spreken, om mijnent wille.

Redactie
Berichten: 1196
Lid geworden op: za 11 dec 2010, 18:11

Re: Hooguit weten wij wat wij kunnen weten!

Bericht door Redactie » vr 26 aug 2011, 14:42

Redactie schreef:@Criticus
Criticus schreef:
Redactie schreef:Ikzelf ben mijn zoektocht voorzichtig "in het midden" (!) begonnen, maar in Arnhem trof ik daarna al gauw een nieuwbouwruïne aan. Zoiets mag nooit aan één werknemer kunnen liggen. In september a.s. zal er opnieuw een vol kalenderjaar verstreken zijn. De oplevering was immers al in 2009. Er moeten dus grote vraagtekens worden geplaatst bij de competentie van de verantwoordelijke NAK-bestuursleden. Zover ik weet valt er bij Eimersstaete nog steeds geen enkele bedrijfsactiviteit waar te nemen. De verliezen lopen hierdoor dagelijks verder op.
Zoiets mag nooit aan één werknemer kunnen liggen, maar er wordt erg makkelijk overheen gestapt dat deze werknemer (indien competent genoeg) vlot aan de bel had moeten trekken. Heeft hij dat gedaan? Zijn hier vastleggingen van? Hoorde dit wellicht tot het deel van de administratie dat Ronald niet terug wenste te geven?
Het ging met Eimersstaete pas mis toen apostel Peter Klene op 8 juni 2009 "de stekker" uit dit project trok. Ronald Rohn staat daarbuiten.
Criticus schreef:
Redactie schreef:Toen het procesdossier er blijk van gaf dat "De kerkleiding" al in het najaar van 2008 was "uitgekeken" op de toen nog maar pas aangestelde broeder Rohn
Terwijl deze Ronald Rohn toen toch al 5 jaar samenwerkte. Zo kortstondig waren die contacten dus niet op dat ogenblik.

Ik ben nog steeds niet overtuigd.
Laat "De kerkleiding" (!) hier eerst maar eens "open kaart" spelen: welke onvergefelijke fout maakte Ronald Rohn in de periode mei-november 2008?

Het WebTeam/BEE


Bron: Bericht door Redactie op "wo 27 jul 2011, 00:26" in de thread "Vonnis in kort geding van 20 juli 2011 inz Rohn/NAK cs".
@all

In aansluiting aan het bovenstaande bericht...

Over veertien dagen heeft eindelijk de zitting plaats bij de rechtbank Utrecht, waarin de kwestie aan het licht moet komen waar het eigenlijk om gaat! Vreemd genoeg namelijk valt het aantal mensen dat op de hoogte is met de clou van het hele verhaal op waarschijnlijk nog geen 10 vingers te tellen... Omdat er na de schorsing en het latere ontslag van broeder Rohn nu al ruim twee jaar is verstreken en er meerdere rechtszaken naast elkaar lopen, zal menigeen intussen wel willen aannemen dat het allemaal erg ingewikkeld in elkaar steekt. Inderdaad, het handelt hier niet om een vorm van commerciële projectontwikkeling voor beginners! Maar: wat is dán daarbij de kwestie?! Wát is in de kern het conflict?

Het conflict kan onmogelijk zijn dat de één wél een project wilde ontwikkelen, en de ander juist níet! Evenmin zal de strijdvraag zijn wáár in dit geval de eindverantwoordelijkheid ligt want simpel: die ligt gewoon bij... de opdrachtgever!

Als wij het beruchte schrijven "Santpoort, 21 februari 2010" moeten geloven, samengesteld door een apostel, een opziener, een districtsoudste en een districtsevangelist (...), heeft zelfs God niet weten te verhinderen dat er aan het "werk des Heren" door één dader (!) grote schade is toegebracht. Inmiddels hebben voornoemde "hoge dienaren" in hun verzet tegen deze dader die zijn schuld maar niet wil toegeven, steun gekregen van zowel de nieuwe districtsapostel voor Nederland alsmede van stamapostel Leber. Beiden zijn, zoals bekend, invloedrijke medebestuurders bij de Nieuw-Apostolische Kerk in Nederland.

Doch nogmaals: op welk punt is de door de "Godsgezanten" ontmaskerde dader hier in de fout gegaan? Hoe heeft hij dan precies zijn slag geslagen? En met welk motief? Zonder een motief smeden criminelen toch geen snode plannen? En wat is er feitelijk buit gemaakt? Iedereen weet onderhand dat de kerk miljoenen euro's schade lijdt en dat daar de afgelopen tijd nog honderdduizenden euro's aan advocaatkosten bovenop zijn gekomen, maar wáár had de dader het toch speciaal op gemunt?! Hoe werd hij betrapt?

Even kort samenvatten... Voor zover wij het tot dusverre van de kerkleiding hebben mogen begrijpen, zijn de omstandigheden rond het gepleegde misdrijf, gelet ook op een strafaangifte welke in maart 2011 via mr. C.H.J.M. (Carel) Abeln namens "Het Bestuur" tegen de dader alsnog zou zijn ingediend, ongeveer als volgt:
  • de vrede en harmonie op de "C.A." werden verbroken door wat het simpele begin zou zijn van een voor de buitenwacht sindsdien ondoorgrondelijke kwestie;
  • er is sprake van een dader doch vooralsnog zonder motief, en
  • de schade bestaat op zijn minst uit enorme bedrijfsverliezen plus extreem hoge kosten van rechtshulp.
Nadat alles door voornoemde apostel, opziener, districtsoudste en districtsevangelist, open en eerlijk (als "gekenden des Heren" met -conform artikel 2 lid 1 sub b van de statuten- een onbesproken levenswandel die afgestemd is op de leer van Christus) tegenover hun meerderen, te weten de districtsapostel en stamapostel, alsook tijdig, volledig en juist uit de doeken was gedaan, móest en zóu het onrecht "met alle middelen rechtens" worden bestreden. Wat de heerscharen vanuit de hemel niet voor elkaar kregen, wordt nu verlangd van advocaten, rechters.

Het geven van publiciteit aan de zaak door de kerkleiding werkte onlangs bij de rechtbank Utrecht averechts, maar dit terzijde.

Waar komt dit naar verwachting allemaal op neer, zo hebben wij ons -vandaag opnieuw- afgevraagd. Het zou tóch wel eens regelrecht kunnen samenhangen met onbehoorlijk bestuur in het algemeen en met de dominantie van een enkele apostel (!) in het bijzonder, was de gedachte die nu hierop postvatte. Een (simpele) integriteitskwestie dus...

Het WebTeam
Salich zijt ghy als u [de menschen] smaden, ende vervolgen, ende liegende alle quaet tegen u spreken, om mijnent wille.

ACE
Berichten: 474
Lid geworden op: wo 29 sep 2010, 22:05

Re: Hooguit weten wij wat wij kunnen weten!

Bericht door ACE » vr 26 aug 2011, 17:05

@ Redactie

Gelet op de overdaad aan claims en exclusiviteit, dat alleen de NAK God rechtstreeks vertegenwoordigt,
hoort de ultieme claim van 'Diplomatieke Onschendbaarheid' van alle hogere c.q. statutaire bestuurders.

De Rechters hebben daar echter geen boodschap aan, want zij houden zich aan het maatschappelijk verkeer,
jurisprudentie en dito spelregels.

Hoe laat is de zitting?

Groet,
ACE

Gebruikersavatar
willempower
Berichten: 462
Lid geworden op: vr 12 dec 2008, 21:25

Re: Hooguit weten wij wat wij kunnen weten!

Bericht door willempower » vr 26 aug 2011, 19:00

@redactie
Is zwart wit verplicht tijdens de dienst en gaat Armin voor in het gebed bij de rechtbank ?
Na afloop zal Klene zijn leugenbrief toch wel moeten intrekken of geloofd die daar zelf nog in ?
In ieder geval word er dan wel veel duidelijk das echt een voordeel en ik zocht nog bij het nieuws bij de nak als aankondiging dat er deze dag een open dienst is met de hele top aanwezig , zouden ze dat vergeten zijn ?
N.A.K. Nieuwe Advocaten Kerk
Mocht iemand vinden dat ik iets mis heb stuur dan even een bericht ,met verbeterde tekst .ik wil niet zoals de kerkleiding liegen in naam van Leber,dat doet Kleene wel ,als een blind paard navolgen noemen ze dat .

Redactie
Berichten: 1196
Lid geworden op: za 11 dec 2010, 18:11

Re: Hooguit weten wij wat wij kunnen weten!

Bericht door Redactie » vr 26 aug 2011, 22:04

ACE schreef:(...)
Hoe laat is de zitting? (...)
@ACE

Die vraag zoeken wij op!

willempower schreef:(...)
Is zwart wit verplicht (...)
@willempower

Voor dienende broeders en zangkoorleden geldt ongetwijfeld "feestkleding". Bij binnenkomst en bij het vertrek van de districtsapostel en diens begeleiding wordt de meervoudige kamer van de rechtbank geacht op te staan. Leden van het WebTeam zijn herkenbaar aan de letter "L" op het voorhoofd. Er is geen nieuw-apostolische kinderopvang. Slapende leden wordt verzocht hun slaapzak af te staan aan dienaren in ruste. Geen bloemen. Dankoffers zijn meer dan welkom.

BakEenEi schreef:(...)
Zou er binnenkort op de site van de Nieuw-Apostolische Kerk in Nederland volledigheidshalve eveneens verslag worden gedaan van de rechtszitting in Utrecht waar districtsapostel Brinkmann, omringd door een menigte geloofsgetuigen** (vgl. Heb. 12: 1), wordt verwacht voor een ontmoeting met een -naar wij mogen aannemen- rechtvaardige rechter (vgl. Ps. 7: 12)?
  • ** In het voorjaar van 2001 werd er in Hilversum, waar toen de confirmanten waren uitgenodigd, vanuit de jeugd in het district Amsterdam een verhaal voorgelezen over een man die drie vrienden had. Toen deze man voor een rechter werd gedaagd, wenste één vriend hem sterkte en ging mee tot aan de rechtbank. De twee andere vrienden bleven hem vergezellen, doch één van deze twee nam afscheid bij de rechtszaal. De laatste vriend echter hield een pleidooi tegenover de rechter...
(...)


Uit: Bericht door BakEenEi op "za 20 aug 2011, 15:01" in de thread "Luister naar mijn woorden maar die staan los van mijn daden!".
@all

Hoewel de komende rechtszitting als een ver-van-mijn-bed-show kan worden ervaren, wijzen wij er nu vast op dat een ieder die overweegt zich aan deze gedachte over te geven, er bijzonder verstandig aan doet dat voornemen nog eens zorgvuldig tegen het licht te houden. Er staat namelijk op het ogenblik niet minder op het spel dan de hele geloofwaardigheid van een districtsevangelist, een districtsoudste, een opziener, een apostel, een districtsapostel én een stamapostel, alsmede de geloofwaardigheid van "De landelijke vergadering" (artikel 7 van de statuten), bestaande uit met name alle districtsvoorgangers. Ze zwijgen als het graf...

Zij tezamen, als leidinggevenden bij een Algemeen Nut Beogende Instelling, hebben namelijk gemeend dat er honderdduizenden euro's verantwoord kunnen worden onttrokken aan ingekomen (fiscale) schenkingen, teneinde wettig en overtuigend bewezen te krijgen dat oplopende bedrijfsverliezen bij de Nieuw-Apostolische Kerk in Nederland in de orde van grootte van miljoenen euro's enkel en alleen te wijten zijn aan ernstig tekortschieten van de oud-medewerker Ronald Rohn. Ongeacht of al dat geld aanstonds kansrijk in de Kas van dit kerkgenootschap terugstroomt, moet Barbertje hangen. Dat gebeurt dus thans voor ieders ogen en tot elke prijs, waaronder tevens te verstaan onnoemelijk veel reputatieschade. Hoe laconiek moet je in godsnaam zijn, om dit maar even te laten passeren? Is het hier wel "Het Bestuur" dat naar behoren (!) bestuurt?

Voorgangers, echtgenotes en kinderen van "hoge dienaren", broeders en zusters met bedrijfseconomische expertise; kan dit u allen serieus totaal geen biet schelen?! Welnu, als dát zo is, heeft deze kerk nu al "Hét Bestuur" van de toekomst... Kijkt u er alleen niet vreemd van op als de Minister van Financiën én de Tweede Kamer hier straks heel wat minder laconiek tegenover zullen staan, net als velen "in de wereld om u heen"; óók zij die weten dat u nieuw-apostolisch bent. Van onze kant is er nu bijna een jaar lang op de zaak gestudeerd. Om de rechtsgang niet te frustreren, hielden wij ons zelfs nog waar mogelijk op de vlakte. U mag het van ons aannemen of niet, maar er wordt hier door de kerkleiding abusievelijk hoog spel gespeeld. Leest u ons vorige bericht toch nog eens na want daar staat werkelijk heel veel in. Duidelijker willen wij nu niet zijn.

Het WebTeam
Salich zijt ghy als u [de menschen] smaden, ende vervolgen, ende liegende alle quaet tegen u spreken, om mijnent wille.

Redactie
Berichten: 1196
Lid geworden op: za 11 dec 2010, 18:11

Re: Hooguit weten wij wat wij kunnen weten!

Bericht door Redactie » za 27 aug 2011, 10:35

BakEenEi schreef:@ACE

Er ís trouwens een alternatief: als districtsapostel De Bruijn in ruste met terugwerkende kracht tot 6 december 1998 de waarheid zou gaan spreken, en niets dán de waarheid. Over alles waarbij anderen op het verkeerde been zijn gezet.

Groet,
BakEenEi


Bron: Bericht door BakEenEi op "do 11 aug 2011, 19:30 in de thread "Tenzij... "
@all

"Wij weten het niet - het is een zaak van de dienaren", zullen nieuw-apostolische gelovigen desgevraagd antwoorden indien men benieuwd is naar hun mening. "Wij hebben biddende handen voor ze, en verder zal ieder het moeten overgeven... " Met andere woorden: "Zij zijn de Godsgezanten zodat het allerminst op onze weg ligt om in hun verantwoordelijkheden te treden." Bovendien hoor je niet met één vinger naar een ander te wijzen, terwijl er dan tegelijkertijd nog altijd drie naar jezelf wijzen. Oordeelt niet, opdat gij niet geoordeeld wordt! "Nee, als er iets niet goed mocht hebben uitgepakt, zal de tijd het wel uitwijzen. Er komt al zó veel op onze dienaren af; daar willen wij niet nog een schep bovenop doen."

Wat betrokkenen zich ondertussen niet willen (!) afvragen is, of de zaken niet beter netjes van elkaar gescheiden hadden moeten blijven: God en de Mammon. Immers: gij kunt niet God dienen en den Mammon.

Of de aldus betrachte "deemoed" c.q. onnadenkendheid ertoe leidt dat er krantenkoppen verschijnen als "Reli-mysterie nader haar ontknoping" of "Gods werk was mensenwerk", of "Onbehoorlijk bestuur NAK nekt zich"; dit alles ligt besloten in "de hand Gods". Wie dat vertrouwen niet heeft, hoort in de Nieuw-Apostolische Kerk de moed op te brengen om de voorbede in te roepen. "De zegenaars" zullen heus alle begrip hebben voor de onvolkomenheden die je nog moet overwinnen. In een innig gebed zal men jouw zorgen neerleggen bij "de troon Gods". In vertrouwen wacht je vervolgens dankbaar af tot er een wonder geschiedt...

N.B. De zorgelijke ontwikkelingen die wij op dit forum belichten, zijn van tevoren telkens rechtstreeks kenbaar gemaakt aan de nieuw-apostolische kerkleiding die echter op geen enkele manier inhoudelijk reageert.

Het WebTeam/BEE
Salich zijt ghy als u [de menschen] smaden, ende vervolgen, ende liegende alle quaet tegen u spreken, om mijnent wille.

Gesloten