Openbaring van Johannes

Alles wat rond het thema van dit Forum extra aandacht verdient
Plaats reactie
Arno
Berichten: 1
Lid geworden op: vr 02 feb 2024, 17:12

Openbaring van Johannes

Bericht door Arno »

Nadat apostel Schwarz vanuit Duitsland het Apostolische werk in Nederland heeft gebracht, is hij begonnen met het schrijven van 'Het boek voor onze tijd'. In dit boek geeft hij een uitleg van het Bijbelboek 'De openbaring van Johannes'. In het Bijbelboek 'De openbaring van Johannes' wordt ons op profetische wijze de geschiedenis geopenbaard vanaf de eerste christelijke kerk tot aan de jongste dag. Na uitgebreid onderzoek door de NAK is echter gebleken, dat apostel Schwarz slechts de eerste hoofdstukken van dit boek heeft geschreven. Het meeste is geschreven door een zekere dokter Groenewegen die hiervoor aantekeningen heeft gebruikt van apostel Schwarz. Helaas laat Groenewegen veel van de openbaringen niet slaan op wat er in de christelijke kerk is gebeurd en nog gaat gebeuren, maar wat er zich in de wereld afspeelt.
Om die reden heeft de Hersteld Apostolische Zendinggemeente (HAZG) in 2020 een nieuw boek uitgegeven met de naam 'De openbaring van Johannes' waarbij 'Het boek voor onze tijd' als naslagwerk is gebruikt. Het is een leerzaam boek waarin op begrijpelijke wijze ook wordt uitgelegd wat er in de toekomst staat te gebeuren en wat nodig is om bij de bruid van Christus en de eerste opstanding te kunnen behoren.
Informatie hierover is te vinden op www.hazg.nl
Gebruikersavatar
TjerkB
Berichten: 2781
Lid geworden op: di 03 dec 2013, 15:28

Re: Openbaring van Johannes

Bericht door TjerkB »

Arno schreef: ma 05 feb 2024, 11:02(...)
Informatie hierover is te vinden op www.hazg.nl

@Arno
@all

Het was even zoeken, maar ik neem aan dat verwezen wordt naar déze pagina: https://www.hazg.nl/uploads/brochures/n ... hannes.pdf.

Groet,
TjerkB
"Das Schweigen zu einer Untat, die man weiß, ist die allgemeinste Art unserer Mitschuld" (Max Frisch)
Plaats reactie

Terug naar “Nieuws en andere actuele zaken”