NAK Nordrhein-Westfalen voor minstens € 10 mln OPGELICHT

Berichten die al dan niet tevens op de website verschijnen en reacties van lezers
Forumregels
Doordat de redactie een wisselende samenstelling heeft, neemt zijzelf in beginsel niet deel aan een eventuele discussie. Het is ook niet erg praktisch om na het plaatsen van redactionele stukken, waar tijd en voorbereiding mee gemoeid zijn geweest, niet de handen vrij te hebben om alvast met nieuwe onderwerpen aan de slag te kunnen gaan. Bovendien is ieders vrije tijd beperkt. Beurtelings vervullen de redactieleden op het Forum de taak van Moderator. Eventueel overleg kan het best via een privé-bericht.
Redactie
Berichten: 1196
Lid geworden op: za 11 dec 2010, 18:11

Re: NAK Nordrhein-Westfalen voor minstens € 10 mln OPGELICH

Bericht door Redactie »

@all

Gisteren kwam Glaubenskultur-Magazine in een nieuw Premium-Artikel met schokkende details over de onderhavige oplichtingszaak. Het blijkt dat districtsapostel Brinkmann zich heeft laten wijsmaken dat een inleg van 10 miljoen euro binnen de kortste keren hetzelfde bedrag aan winst zou opleveren! Eerder kwam het al uit dat hij steeds had verzwegen dat de "externe deskundige", wiens beleggingsadviezen in dezen waren opgevolgd, niemand minder was dan een districtsoudste in Nordrhein-Westfalen die beroepsmatig trouwens al vaker in opspraak was gekomen. In allerijl werd betrokkene onlangs eervol (!) "beurlaubt". Terwijl de kerk nu 10 miljoen euro kwijt is plus inmiddels een klein vermogen aan onkosten, heeft deze districtsoudste naar alle waarschijnlijkheid aan de voor hem lucratieve transactie nog een kwart miljoen euro overgehouden. (...)

De schijnheiligheid onder de nieuw-apostolische "Godsgezanten" valt onderhand met geen pen meer te beschrijven. De lust vergaat ons dan ook om kostbare vrije tijd te besteden aan vertaalwerk. Een programma op het Internet dat van een Duitse tekst een Nederlandse versie kan maken, levert de onderstaande "ongecensureerde" informatie op...

 • Proces voor de uiteindelijke

  Een samenvatting van de gegevens miljoen fraude van de NAC Noord-Rijnland-Westfalen

  Norwich (GK). De Apostolische Kerk van Noord-Rijnland-Westfalen, gevestigd in Dortmund was het slachtoffer van een 10-miljoen euro fraude ten minste zes mannen waren betrokken. Vier van hen, de Engelsman Ian Yorkshire, Alan Hunt, David 'Fraser' en Arthur Roberts 'Trevor' Ford-Batey worden momenteel door het Royal Court in Norwich. Al ontkennen de beschuldigingen. Hunt, Robert Batey en Ford beweren dat ze werkten voor de Deense distributeur Katcharian George, voor wie ze opgespoord vermogende klanten wiens geld werd geïnvesteerd deze hoge interesse in een investering.

  Yorkshire heeft betaald aan zijn bankrekening het geld dat de gemeente heeft gezegd dat hij had aangenomen dat de betaling is ontvangen van Katcharian. Yorkshire doorgezonden het geld aan de Cemal Esmene Cyprioten, met de bedoeling van het kopen van een bank. Zowel Esmene Katcharian en begin september zijn ook in Norwich in de rechtszaal.

  De misleiding waren eigenlijk de dan geldende financiële expert en directeur Eberhard Dodt en de voorzitter van de NAC Noord-Rijnland-Westfalen, Armin Brinkmann, een slachtoffer dat 10 miljoen euro betaald aan een bankrekening bij de Baclays. Het begon allemaal met het feit dat in het najaar van 2007, de procureur-Frank Zisowski hoogleraar, lid van de NAC Noord-Rijnland-Westfalen en hoofd van de kerk district van Gelsenkirchen, in de kerk leiding over een mogelijke investering kans kwam.

  In november 2010 is de kerk een brief aan de Britse fraude ploeg om over te klagen. Daarna vloog ze naar Groot-Brittannië om een ​​formele klacht bij de politie te melden in Norwich, al onderzoek gedaan naar de fraude van de christelijke zakenman Graham Dacre en de eigenaar van de winkel Randall schrijver uit Utah. Schreiber naar verluidt 1 miljoen pond in 2004 verloren van de verdachte, terwijl Dacre 15 miljoen euro verlies in 2008.

  Zisowski eiste dat Brinkmann Dodt en de investeringen moeten worden geheim gehouden. Na zijn opdracht in 2007 aanbevolen hem ook om meer te weten over de investeringsmogelijkheid. De Engels politiebureau gelooft nu dat Zisowski maakte deel uit van de fraude en hij werd naar verluidt betaalde 250.000 euro van de kerk geld. De Britse politie vroeg hem om binnen te komen voor een gesprek, maar hij kwam niet aan de uitnodiging.

  Dodt en Brinkmann werd gestuurd in de volgende een document met de naam de investering "asset overeenkomst voor de bevordering" van David Roberts. Voor de rechtbank werd Roberts beschreven rol als "importeur van de klant" van het investeringsproject. Hij ontkent echter te hebben geweten dat het een oplichterij. De "klant" werd ons getoond, zou het zeer interessant zijn voor uw investering terug betaald. Ze werden achtergelaten om te geloven zouden ze toegang tot een exclusief trading platform, de operatie zou Katcharian George te krijgen. Het openbaar ministerie van oordeel zijn dat platform, maar een utopie.

  De Kerk beoordeeld het document zei echter bezorgd dat er een afstand van enkele dagen tussen het uitdelen van geld aan een vermeende "controle op netheid," en de terugbetaling van geld in hun bankrekening te zijn. Een ontmoeting was voor de 12e December 2007 in Londen georganiseerd. Dodt en Brinkman een ontmoeting met Roberts en Hunt in de Law Society Hall, Chancery Lane, Zisowski ook aanwezig was. Roberts en Hunt vertegenwoordigde een bedrijf met de naam "HBF Capital". Jaag hen versichterte dat het investeringsproject veilig zou zijn. Hij deed alsof hij was een advocaat - een claim dat bleek nu niet waar. De twee slaagden er uiteindelijk in het overtuigen van de Kerk om het geld over te dragen.

  Tientallen miljoenen en miljoenen woorden tussen NAK NRW en HBF Capital. De kerk moet einbezahlen het geld op een zogenaamde "Holding account", dan zou het worden geplaatst in de kerk geopend door de rekening waar het veilig zouden zijn voor 13 maanden en zal gebruikt worden voor humanitaire doeleinden zou inmiddels worden. Na 13 maanden zouden ze terug te krijgen van hun 10 miljoen euro - plus het verdiende geld van de investeringen in de tussentijd. De NAK NRW werd, het kwam via de rechtbank, in de overtuiging dat de terugkeer zou ook 10 miljoen.

  Alan Hunt stak twee contract exemplaren, ondertekend door Arthur Ford en George Batey Katcharian terwijl Brinkmann getekend voor de kerk. Het geld was op 14 December in de Barclays Bank rekening van Ian Yorkshire overgebracht. Van deze rekening het was in strijd met de overeenkomst nooit meer terug te keren.

  Armin Brinkmann toegelaten in Norwich, wist hij niet de rekeninghouder Yorkshire. Op 30 December, echter, kreeg de kerk van Hunt en Ford-Batey een brief waarin de ontvangst werd bevestigd. De volgende dag stuurden ze nog een brief waarin werd bevestigd dat er een bankrekening geopend in het bezit van de kerk van Credit Suisse in Zürich. Maar dat was niet hoe het geworden. Hunt kreeg de bank de schuld voor deze: Ze hebben vertraagd het openen van de rekening.

  Op 15 Januari 2008 een ontmoeting met professor George Zisowski Katcharian in München, waar de Deen ondertekende een document waarin wordt bevestigd was dat je geld verschuldigd zijn aan de kerk.

  De overeengekomen bij het openen van een rekening van de kerk in Zwitserland werd verder vertraagd. Op 22 Januari ontmoette Zisowski, Dodt en Brinkmann in Zürich met Ford-Batey en Katcharian. Ze kregen te horen bij de opening van de rekening moet de Cypriotische Cemal Esmene aanwezig zijn. Op 13 Februari 2008 en terug Dodt Zilowski terug naar Zürich om een ​​vertegenwoordiger van de bank Clariden Leu genomen te vinden. Ze openden in die instelling een rekening op naam van de Kerk van de verwachte terugbetaling van het geld.

  Het geld gedraaid, maar ook niet in aanmerking voor de eerste keer, en Brinkmann, zet de politie, maar werd gekalmeerd door Zilowski blijkbaar. De professor moet nu proberen om het geld terug te krijgen. Hij ontmoette in de komende maanden met Katcharian en Ford-Batey in Duitsland, Portugal en Groot-Brittannië. Toen in april 2009, het geld is nog steeds niet eindelijk terug kwam, Brinkmann schreef op 29 April een brief aan Hunt en Ford-Batey, waarin hij spoorde hen om het geld onmiddellijk terug te keren. De brief suggereert duidelijk dat de Kerk van problemen met hun volgelingen te maken.

  In het najaar van 2010, op de hoogte van de NAC eindelijk de Duitse politie, die haar verwees naar de politie in Norfolk.

  Volgens de Britse officier van justitie, werd het geld betaald uit de kerk van Bank Yorkshire's Barclay de rekening aan de partijen bij de fraude. 5 miljoen pond was Cemal Esmene, 377 824 George Katcharian pond, 193.000 pond (250.000 €) Frank Zisowski, 10.000 pond en 15.000 pond van Arthur Alan Hunt Ford-Batey. 260 000 pond was ook ter sprake in contanten.

  Deze eerste proef staat gepland voor eind april, maar kan langer duren.

  Opmerkingen: Verwerking: M. Koch
Het WebTeam
Salich zijt ghy als u [de menschen] smaden, ende vervolgen, ende liegende alle quaet tegen u spreken, om mijnent wille.
ACE
Berichten: 474
Lid geworden op: wo 29 sep 2010, 22:05

Re: NAK Nordrhein-Westfalen voor minstens € 10 mln OPGELICH

Bericht door ACE »

@WT
Proces voor de uiteindelijke

Een samenvatting van de gegevens miljoen fraude van de NAC Noord-Rijnland-Westfalen
Dan liever de originele tekst in het Duits svp! Hier valt niets van te bakken!

Groet,
ACE
Redactie
Berichten: 1196
Lid geworden op: za 11 dec 2010, 18:11

Re: NAK Nordrhein-Westfalen voor minstens € 10 mln OPGELICH

Bericht door Redactie »

ACE schreef:(...)
Dan liever de originele tekst in het Duits svp! Hier valt niets van te bakken!

Groet,
ACE
@ACE

Dat echter zou conflicteren met de auteursrechten op het bewuste Premium-Artikel. Ooit is er de afspraak gemaakt dat wij over de verschenen artikelen mogen schrijven en incidenteel een vertaling mogen publiceren. Hooguit citeren wij daarom in het Duits een enkele zinsnede. Overigens vallen de kosten om bij Glaubenskultur-Magazine óók abonnee te worden op de Premium-berichtgeving erg mee.

Het WebTeam
Salich zijt ghy als u [de menschen] smaden, ende vervolgen, ende liegende alle quaet tegen u spreken, om mijnent wille.
Redactie
Berichten: 1196
Lid geworden op: za 11 dec 2010, 18:11

Re: NAK Nordrhein-Westfalen voor minstens € 10 mln OPGELICH

Bericht door Redactie »

[Bijgewerkt: 27-04-2012, 00.30 uur]


@all

In aansluiting aan onze twee vorige berichten; bij de totstandkoming van het Premium-Artikel van 24 april 2012 heeft Glaubenskultur-Magazine de hulp ingeroepen van een plaatselijke verslaggever in het Engelse Norwich, waar een aantal verdachten in deze zaak op het ogenblik bij de rechtbank -de Norwich Crown Court- terechtstaat. De kop boven het bewuste Premium-Artikel luidt als volgt:
 • Prozess vor Abschluss

  Mindestens 12 Millionen Euro beträgt der Schaden aus einer sich als Betrug herausstellenden Investition der NAK NRW. Die Kirche hatte offenbar von einer Verdopplung ihres Einsatzes geträumt - durch humanitäres Engangement. Ein Reporter der Norwicher "Evening News" hat für glaubenskultur die bisher bekannt gewordenen Details aus dem Prozess in England zusammengetragen.

  Bron: http://www.glaubenskultur.de/
Eén van de redenen om te spreken van "schokkende details" is, dat het nu tevens bekend werd dat districtsapostel Brinkmann ervan uitging dat hij na 13 maanden het tweevoudige bedrag van de inleg van 10 miljoen euro terug zou krijgen! Dat komt neer op een rendement van zowat 100% op jaarbasis!! Hoezeer wij, psychologen van de koude grond, op dit gebied misschien ook onnozele halzen zijn; ons valt het niet wijs te maken dat zulke hooggespannen verwachtingen NIET royaal uitstijgen "boven bidden en denken". En hoezeer de bestuursvoorzitter van de Neuapostolische Kirche Nordrhein-Westfalen in 2007 hiermee diens hand ook heimelijk had overspeeld; er kon per 15 mei 2011 in Nederland voor hem nog wel een voorzitterschapje bij. Op 20 juli 2011 had betrokkene bij de Rechtbank Utrecht echter al diens eerste veroordeling aan de broek. Alweer niks aan de hand, zo werd het ons voorgespiegeld... Ook dát geloofden wij niet. Men zal ons hierom wel typeren als notoire "Querdenker".

Voor de rest is het allemaal bijna te erg voor woorden wat wij "nach dem neuapostolischen Glaubensverständnis" óók in dit puur zakelijke opzicht ten faveure van de fantasierijke "Godsgezanten" voor waar mogen (lees: moeten) houden. Afgelopen zondag werd het zoveelste toneelstukje door ze opgevoerd. Hoe meer je jezelf in de nesten werkt, des te meer er te lachen valt, zo verkondigden zij (of in woorden van gelijke strekking). "Amen!", zo vielen de verzamelde aanwezigen hun daarop uit volle borst bij. (...) "Wat heeft ons vandaag in vuur en vlam gezet?", zo mocht een ieder het zich tot overmaat van ramp nog serieus afvragen. Het scheidende bestuurslid dat deze retorische vraag in Veldhoven opwierp, moest zelf het antwoord schuldig blijven. Neem eens een koude douche, zouden wij hem willen aanraden. Dat een keten zo sterk is als de zwakste schakel, heeft zich mede door diens toedoen in de achterliggende jaren wel bewezen, vinden wij als "Querdenker" met haviksogen. :shock:

Wat dit laatste betreft, nog volgende.
BakEenEi schreef:(...)
Artikel 6 Het bestuur

1. Het bestuur bestaat uit tenminste drie leden: de Districtsapostel als voorzitter alsmede de Apostelen en Opzieners van het kerkgebied van de Nieuw-Apostolische Kerk in Nederland. Voor zover het minimum aantal van drie niet bereikt is, benoemt de Districtsapostel daartoe andere ambtsdragers uit de landelijke vergadering tot leden van het bestuur.


2. De leden van het bestuur dragen gezamenlijk de verantwoording voor de administratieve leiding van de kerk. Het bestuur beslist in het bijzonder over de volgende onderwerpen:

a. goedkeuring van de begroting voor het komende boekjaar;

b. investeringen en het aangaan van verbintenissen met een totaalbedrag van meer dan 500.000 Euro per afzonderlijk geval;

c. het vaststellen van de jaarrekening;

d. beslissingen over kerkelijke uitsluiting;

e. onderwerpen die door de Districtsapostel aan het bestuur zijn voorgelegd.

3. De kerk wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door de Districtsapostel.

4. Het bestuur wordt door de Districtsapostel bijeengeroepen. Het bestuur vergadert tenminste éénmaal per jaar en overigens naar behoefte respectievelijk wanneer een derde van de bestuursleden daarom schriftelijk bij de Districtsapostel verzoekt. Het bestuur heeft beslissingsbevoegdheid indien tenminste twee derde van de leden aanwezig of rechtsgeldig vertegenwoordigd is. Ieder lid van het bestuur kan één ander bestuurslid ter vergadering vertegenwoordigen; de Districtsapostel kan meer dan één, doch ten hoogste een derde van het totaal aantal bestuursleden ter vergadering vertegenwoordigen. De in de voorgaande volzin bedoelde volmachten dienen schriftelijk te zijn verleend.


5. Besluiten van het bestuur zijn rechtsgeldig indien zij met minimaal drie vierde van de rechtsgeldige stemmen zijn genomen.
(...)


Uit: Bericht door BakEenEi op "Ma 15 Nov 2010, 23:11" in de thread "Open brief aan alle kerkelijke ambtsdragers".
Let op de tekst die er hierboven uitspringt in het rood! Bij de Nieuw-Apostolische Kerk in Nederland bestaat het bestuur sinds de nieuwe statuten van kracht werden, dus al zo'n 10 jaar lang, uit drie personen. Met de derde aanwezige staat of valt tijdens elke vergadering ieder besluit! Drie vierde van drie is immers om precies te zijn twee en een kwart. Anders gezegd: voor een rechtsgeldig besluit onder drie (van de drie) stemgerechtigden moet men het steeds roerend eens zien te worden. Voorbeeldiger kan het niet uitpakken in het werk Gods - mits het ook in het belang ervan is! Hoe wij ook juist dít aspect belichtten, achter de schermen of ervoor; niemand had er oren naar. En nu; nu werden in Veldhoven de gelovigen opgeroepen zich te laven aan de veroorzaakte ellende. Overweldigd door vreugde over de aldus afgekondigde omgekeerde wereld dient men zich "nach dem neuapostolischen Glaubensverständnis" thans in te beelden vervuld te zijn van troost. "Het is gekkenwerk!" (naar freule Wttewaall van Stoetwegen).

Problemen die vanuit de Nieuw-Apostolische Kerk op straat komen te liggen, houden veelal verband met steeds dezelfde slecht gekozen uitgangspunten voor de opzet van de bestuurlijke organisatie. In beginsel valt daarvan de betrekkelijkheid nog wel in te zien. Wat zorgelijker is, is helaas, dat zulks alleen maar gebeurt indien men zich vergrijpt aan het evangelie van Jezus Christus. Het nieuwe voorland is dan een hellend vlak. Na zo'n hellend vlak volgt "de vrije val". Dit is wat ons de komende tijd bij het verdere beloop van de gebeurtenissen te wachten staat. Stamapostel Leber heeft zich jl. zondag uitgedrukt in termen van "stil maar, wacht maar, alles wordt nieuw". Niemand hoeft in feite wat te doen als ondertussen iedereen maar wél nalaat zich ergens mee te bemoeien. Met alle wantoestanden door onbehoorlijk bestuur, wel te verstaan, financieel wanbeheer en dergelijke. Dat wordt er vanzelf niet hardop bij gezegd, maar de impliciete boodschap in Veldhoven voor nieuw-apostolisch Nederland was glashelder: "Als wij, bestuurders, Godsgezanten, zegenaars, leidinggevenden, uiteraard onbedoeld een keer iets fout doen, dan heeft God daar pertinent een bedoeling mee. Niemand hoeft er dus wat van te zeggen. Wee degene, die dat tóch doet. Die verklaren wij voor levend dood. Die negeren wij; die mijden wij. Die zijn in ons werk de 'wederstrevers'. Die kunnen wij missen als kiespijn. In onze kringen laten wij niemand toe die het (piramide)spel niet meespeelt. Wij spelen de getrouwen van koning Jezus. Wíj maken de dienst uit. Laat niemand onze droom verstoren. Onwilligen laten wij wegpesten. Mogelijkheden te over om dat effectief aan te pakken. Desnoods gooien wij er een smak geld tegenaan. Hoppa!" Zie verder de threads "Heersers in de kerk (1): Tactieken van machtsfiguren" en "Kerkbestuur maalt niet om reputatieschade...".

Het WebTeam
Salich zijt ghy als u [de menschen] smaden, ende vervolgen, ende liegende alle quaet tegen u spreken, om mijnent wille.
Redactie
Berichten: 1196
Lid geworden op: za 11 dec 2010, 18:11

Re: NAK Nordrhein-Westfalen voor minstens € 10 mln OPGELICH

Bericht door Redactie »

@all

Ter info...
 • Afbeelding
Zie verder http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-norfolk-18285613 alsmede het bericht door TjerkB op "Wo 16 Mei 2012, 02:36" in de thread "Uitgaan van wat het kind nodig heeft, kan niet meer".

Het WebTeam
Salich zijt ghy als u [de menschen] smaden, ende vervolgen, ende liegende alle quaet tegen u spreken, om mijnent wille.
Gebruikersavatar
willempower
Berichten: 461
Lid geworden op: vr 12 dec 2008, 21:25

Re: NAK Nordrhein-Westfalen voor minstens € 10 mln OPGELICH

Bericht door willempower »

@all

De grootste verantwoordelijke voor deze handelwijze loopt vrij uit ?

Onbegrijpelijk dat deze met zijn "haleluja" nog de leiding heeft .
N.A.K. Nieuwe Advocaten Kerk
Mocht iemand vinden dat ik iets mis heb stuur dan even een bericht ,met verbeterde tekst .ik wil niet zoals de kerkleiding liegen in naam van Leber,dat doet Kleene wel ,als een blind paard navolgen noemen ze dat .
Redactie
Berichten: 1196
Lid geworden op: za 11 dec 2010, 18:11

Re: NAK Nordrhein-Westfalen voor minstens € 10 mln OPGELICH

Bericht door Redactie »

willempower schreef:@all

De grootste verantwoordelijke voor deze handelwijze loopt vrij uit ?

Onbegrijpelijk dat deze met zijn "haleluja" nog de leiding heeft .
@all

Inderdaad. Stamapostel Leber heeft een oogje dichtgeknepen: het kan volgens hem per slot van rekening iedereen overkomen dat een topmanager, zoals nu districtsapostel Brinkmann, even vergeet dat er statuten zijn die voorschrijven dat je over 10 miljoen euro niet eigenmachtig mag beslissen.

Bovendien wordt er namens de kerkleiding gelogen over hoe het precies zit met de herkomst van dat enorme kapitaal:
 • Frank Schuldt, from the Dortmund church, said members of the congregation donated money for projects to help elderly people and for foreign aid.

  He said: "They have been very upset by this."
Bronnen: http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-norfolk-18285613 en http://corruption.co/crime-pays-at-arth ... lpost-com/
Het staat er écht: "... donated money for projects to help elderly people and for foreign aid"?! Wat Schuldt hier verklaart is pertinent onwaar! Financiële gaven van broeders en zusters in het offerblok hebben dat specifieke oogmerk helemaal niet!! Districtsapostel Brinkmann heeft zich met de ongeoorloofde besteding van dit ongelofelijk hoge bedrag compleet vergaloppeerd en hij laat hier door diens perswoordvoerder publiekelijk recht praten wat krom is. Dat is te gek om los te lopen. Dan ben je als bestuursvoorzitter van een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) domweg van de ratten besnuffeld. Dat de listen en het bedrog van zulke fantasten vanuit de Nieuw-Apostolische Kerk klaarblijkelijk worden gedoogd (!!) heeft maar één oorzaak: wie er wat van zegt, wordt -stilzwijgend- buitenspel gezet. Dan heb je in het zogenaamde "werk Gods" geen leven meer. Je kunt gewoon verrekken. Al zo'n twee jaar lang inmiddels wordt er op dit Forum over zulke verfoeilijke intimidatiepraktijken uitvoerig bericht, maar hoe bont de "zegenaars" het ook maken, de goegemeente laat zich bij voortduring zand in de ogen strooien. Uiteraard komt er een moment dat het uit zal zijn met de pret.

Het WebTeam
Salich zijt ghy als u [de menschen] smaden, ende vervolgen, ende liegende alle quaet tegen u spreken, om mijnent wille.
Gebruikersavatar
willempower
Berichten: 461
Lid geworden op: vr 12 dec 2008, 21:25

Re: NAK Nordrhein-Westfalen voor minstens € 10 mln OPGELICH

Bericht door willempower »

@ redactie

Begrijp ik het goed dat men zijn hogere in rang moet navolgen , ja en amen knikken anders kom je niet in de hemel ?

Je moet dus nog steeds respect hebben voor Brinkmann en Leber die met een koffertje offergeld de zee overgaan , met geld van offeraars wat kennelijk niet in de boeken stond !

Was het niet zijn grote voorbeeld , Bischoff , die ook na een bezoek aan Nederland graag de offersgelden contant meenam .

Zijn de district oudsten in Nederland ook zo corrupt als Prof. Dr. Frank Zisowski , ik durf daar ja op te zeggen .

Hierbij denk ik aan B. L. den H. , ook zo een figuur die andere dingen doet dan hij verkondigt op zondag .

De zegenaars die niets liever hebben dan zwart geld , in hun zwarte pak , ik begrijp ineens waarom in die zwarte pakken zo een grote binnenzak zit .
N.A.K. Nieuwe Advocaten Kerk
Mocht iemand vinden dat ik iets mis heb stuur dan even een bericht ,met verbeterde tekst .ik wil niet zoals de kerkleiding liegen in naam van Leber,dat doet Kleene wel ,als een blind paard navolgen noemen ze dat .
WebTeam
Berichten: 103
Lid geworden op: do 29 dec 2011, 13:13

Re: NAK Nordrhein-Westfalen voor minstens € 10 mln OPGELICH

Bericht door WebTeam »

@all

Gisteren verschenen er bij Glaubenskultur-Magazine voor abonnementhouders twee belangwekkende artikelen met betrekking tot de 10 miljoen euro die de Nieuw-Apostolische Kerk in Nordrhein-Westfalen door toedoen van districtsapostel Armin Brinkmann volkomen onnodig is kwijtgeraakt:
De inhoud komt er op neer dat stamapostel Leber tegen districtsapostel Armin Brinkmann heeft gezegd "Zand erover".

Wat districtsapostel Brinkmann er zelf nog wel over kwijt wil staat in het onderstaande artikel "Stellungnahme zum Kapitalanlagebetrug, 07. Oktober 2012, 18.29 Uhr" dat hij liet schrijven op de website van de Neuapostolische Kirche Nordrhein-Westfalen K.d.ö.R.:
 • Afbeelding
  Afbeelding
  Afbeelding
Het WebTeam
Bauke Moesker: wat belet "dienaren" in "het werk Gods" om vanuit Zijn liefde tegenover elke naaste eerlijk te willen zijn en oprecht? Dát is hier aan de orde!
Jabob65
Berichten: 479
Lid geworden op: wo 27 okt 2010, 19:39

Re: NAK Nordrhein-Westfalen voor minstens € 10 mln OPGELICH

Bericht door Jabob65 »

Hierbij de link naar de officiële NRW website:

http://www.nak-nrw.de/aktuelles/kurznot ... agebetrug/

En inderdaad: wij willen vooruit kijken!
Plaats reactie