Kerkleiding vindt zichzelf ondanks alles betrouwbare partner

Persbericht Rainer Storck dd 23-05-2016 inz De Bron

Ondanks de verzwegen voorkennis van asbest in de leien aan de gevels bij kerkelijk centrum De Bron in Nieuwegein met alle risico’s van dien voor wijkbewoners, passanten, werklieden, bezoekende kijkers en vrijwillige klussers; ondanks daarna diverse tegenstrijdige verklaringen van het bestuurslid Ruud Vis, en ondanks een wekenlang volhardend stilzwijgen tegenover alle belanghebbenden, zou de nieuw-apostolische kerkleiding een betrouwbare partner zijn. Dit is wat bestuursvoorzitter Rainer Storck vandaag in een persbericht te melden had, terwijl hij zich verontschuldigde voor de gang van zaken bij de illegale asbestverwijdering waarover zeer veel ophef is ontstaan.

Klik HIER om verder te lezen…

Amersfoort, 23 mei 2016
TjerkB